PTE ÁOK gólyatábor milyen?
Figyelt kérdés
Mire számítsak? Mennyire durvák a feladatok? Ha valami nem tetszik és nem vállalom be, mennyire néznek ki?
Bármit írhattok róla, minden érdekel!:)
2018. aug. 19. 20:05
11/14 A kérdező kommentje:
Hú, akkor jó. Annyira nem vagyok partyarc meg bevállalós. Nem szeretném, hogy ha nemet mondok valamire akkor gond legyen:D
2018. aug. 20. 16:16
12/14 anonim válasza:
Én sem voltam az. Akkor ittam először igazán.:D meg ha szóltunk,hogy rosszul vagyunk,akkor rögtön jöttek segíteni.:D szakszerű ellátást kaptunk. Meg volt aki belázasodott,már rögtön kerestek olyat,akinek volt gyógyszertana(van persze orvos is a táborba,meg jöttek vissza több éve végzettek is:D) szóval nyugi,egyáltalán nem vészes. Jó szórakozást holnaptól péntekig!:)
14/14 A kérdező kommentje:
Jó volt nagyon:D
2018. aug. 31. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!