Szerintetek mit csináljak szeptembertől?
3 évet jártam egy egyetemre, amit utáltam, de a szüleim, meg főleg a társaság miatt nem hagytam ott...
Nem én akart ide menni. A gond az, hogy csúszok 2 évet. Az eddigi 3 év alatt, sem most nem engedtékeg, hogy élmények Pestre, vagy csak szimplán szakot váltsak...
Nem tudom mi lesz. Passziváltatnám akarok és abbahagyni.
Viszont fél évig hazudtam, hogy még húzták egy tárgyból, mert annyira félek tőlük apám meg is ver.
Az első csúszásom miatt élek görbe orral, ami nemcsak csúnya, de alig kapok rajta levegőt...
Megvert apám miatta. Minden egyes alkalommal düh van bennem, ha tükörbe nézek és utálok magamról képeket csinálni.
2-an laknak még itt. Anyám ugyanilyen, sosem állt ki ellenem. A tesómat úgy ellenem hangolta apám, hogy az az élete, hogy engem gúnyol, meg ha kell felzök stb.
Ő a kedvenc gyerek.
Én meg napi szinten vagyok alázva évek óta... Meg nézetem a törött orromat egy életen át...
Igen el akartam költözni, mert az a szórakozás, az öcsémmel az élen, hogy az idegességüket, szórakozásukat rajtam töltsék ki... Nem engednek ELKÖLTÖZNI!!! Ha kell, ellopják a pénzem.
Csomó tandíjat vissza
kell fizetned akkor -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!