Szombathelyen tanuló anglisztikások/germanisztikások! Milyen az egyetem? Megéri oda jelentkezni?
18 éves vagyok és jövőre érettségizem. A jövőben angol-német nyelvtanár szeretnék lenni, viszont a legközelebbi egyetem a szombathelyi, így szívem szerint ezt választanám. Mit tudtok mondani róla? Szeretitek? Ha koleszosok vagytok, kérlek meséljetek arról is, akár privátban.
Nagyon szépen köszönöm előre is! :)
Mivel idéntől ELTE lett, megkezdődött az átalakítás. Valószínűleg a tanári kar nagy része is lecserélésre kerül, mivel az ELTE nem fogja megengedni , hogy alacsony színvonal párosuljon a nevével. ha nem tudja emelni a színvonalat, akkor az egész képzést megszüntetik itt Szombathelyen és csak Budapesten marad.
Vidéken mindig alacsonyabb a színvonal, mert alacsonyabbak a pontszámok is és könnyebben bekerül mindenki. Viszont a diploma diploma és senkit nem fog érdekelni, hogy Pesten éjjel nappal tanulás mellett 2-essel átmész valahogy, vagy egy vidéki egyetemen 4-essel kényelmesen végigcsinálod.
Munkában már úgy várnak, hogy a diplomádnak megfelelő szaktudással rendelkezel.
Igen, tanárnak. :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!