Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Madách Imre Gimnázium (Budapest)?

Madách Imre Gimnázium (Budapest)?

Figyelt kérdés
Én most fogom kezdeni az utolsó általános évemet és nagyon megtetszett ez az iskola. Viszont nem igazán találtam róla túl sok véleményt és azok is eléggé ellentétesek voltak.

2018. aug. 12. 15:13
 1/3 anonim válasza:

Szia

Nekem sok ismerosom van onnan. Sok pontot kell irnod a felvetelin, hogy egyaltalan behivjanak.

A tarsasag altalaban nagyon nyilt es befogado. Nem sznob iskola egyaltalan, es szerintem bp egyik legjobb gimije. Nyilvan kell tanulni, de ha bejutsz akkor nem lesz gond abbol. (gondolom)

2018. aug. 12. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Erős iskola, én ennyit tudok!
2018. aug. 14. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a Madáchba járok és azt kell mondjam, életem legjobb döntése volt mikor leadtam a jelentkezésemet az iskolába. Hihetetlen a közösségi szellem, általában ez az első, ami megfogja az embereket a sulinkban. Leginkább egy nagy családra hasonlítunk, amit a közösségi programok is bizonyítanak (igen, rengeteg van belőlük, akár osztályszinten, akár egész iskola szinten). A tanáraimra nekem személy szerint egy szavam nem lehet, rendkívül segítőkészek, támogatnak, igyekeznek olyan tempóban haladni az anyaggal, ami megfelel mindenkinek. Nagyon támogatóak, sosem éreztetik velünk, a tanár valami felsőbbrendű lény, közvetlenek és szerintem szuper tanár-diák kapcsolatok tudnak kialakulni. Igen, erős iskola, bejutni sem könnyű. (Én 88 pontot írtam a felvételimen még anno, behívtak szóbelizni és attól már egyáltalán nem kell tartani, nekem pl hatalmas élmény volt a szóbeli). Általában a nyelvi képzésünket szokták dicsérni, (habár szerintem reál tárgyakban is erősödünk) OKTV eredményeket érünk el, évről évre szebb helyezéseket. A szint tartható, 11.ben pedig amúgy is jönnek a fakultációk és azt tanulhatod emelt óraszámban, ami érdekel.Hihetetlenül elfogadó közösség, nincs tiltva a hajfestés és semmi ehhez hasonló. Van énekkarunk, színjátszó csoportunk, délutáni szakköreink és nagyon menő kivetőink, majdnem minden teremben. A tanárok nagy része használja is ezeket, haladnak a korral és modernizálják az órákat, sokszor mobilt is használunk. Szóval ez lenne így dióhéjban, szerintem érdemes eljönni a nyílt napunkra, sokan mondják, hogy az adta meg nekik a lökést, hogy a sulit válasszák. Az biztos, hogy ha egyszer beszippant ez az iskola, többet nem akarod otthagyni. Remélem tudtam segíteni :)
2018. aug. 25. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!