Egyetemen mettől meddig tart a nyári szünet?
#2 mi a szar?
Én pont bme-vikre járok, szeptember 3-án kezdődik.
# 3/3 Időpont ma 00:57
Ez egy vicc volt, hogy az első három héten is el lehet használni a 3 hiányzást.
Az egyetemi oktatók-kutatók és a szakdolgozatukon, diplomamunkájukon, TDK munkájukon dolgozók számára semmikor. Az egyetem maga nem zár be, ott mindig dolgoznak ez nem középiskola.
Egyetemi előadások és gyakorlatok csak a szorgalmi időszakban vannak (általában szeptembertől- december közepéig az őszi félévben és februártól május végéig a tavaszi félévben). Nyáron "nyári egyetem" lehet zömmel külföldiek számára, ez bármikor lehet.
Egyetemi vizsgák a vizsga időszakokban vannak ez jellemzően december közepétől január végéig és május végétől június végéig tartanak, de mindenféle dékáni és rektori engedélyekkel gyakran meghosszabbítják. Van olyan tanár akinél júliusban vagy augusztusban is lehet vizsgázni és utólag szeptemberben rögzíti az eredményt teljesített CV kurzusként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!