Mi a fenét kezdjek ezekkel a tárgyakkal?
Idén érettségiztem, emeltet tettem bioszból és töriből. A többi tárgyból sem lett rossz az érettségim, de ez a kettő érdekel igazán. Kérdésem: mi tudnék lenni ezekkel a tárgyakkal. Extra kritérium: ne nyelvszak legyen. Már többen is ajánlották, hogy tegyek idén emelt angolt pluszba, de a nyelvekkel nem szeretnék részletesen foglalkozni. Milyen lehetőségeim vannak?
Ja igen, jövőre mennék, idén még dolgozok, jpgsit teszel, tanulom tovább az angolt és a németet...stb. (már ha ez számít valamit a felvételi szempontjából)
Töri + biosz = paleontológus. 😂 Viccet fêlretéve, amúgy miért ne? Mindkettő benne van.
Szerintem valami bölcsész szak lenne az ideális, amiben fontos szerepet játszanak a természettudományi ismeretek is, illetve ennek a fordítottja is jó szerintem. Esetleg még pszichológia.
Két egymáshoz nagyon nem passzoló tárgyról van szó. Melyik irány érdekel jobban? Ha a biosz vonal, akkor ott mindenképp szükséged lesz kémiára is és a többi természettudományos tárgyra is valamilyen szinten.
Viszont a töri mellé pedig kell nyelv vagy matek (gazdasági szakok). Esetleg jogász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!