Nincs órarendi információ a Neptunban?
Mi van olyankor ha egy adott órához (esetemben sok órához) nincs még a Neptunban feltüntetve időpont? Addig a tervezőbe se tudom őket betenni.
Általában ez mikorra szokott jó lenni? Az ELTE orosz tárgyainak többségével vagyok bajba..
Van még idő tudom, csak azt hittem a karbantartás után ezek is felkerülnek.
Köszi előre is!
19/L
A saját érdekedben jobb lesz, ha hozzászoksz, ez a későbbiekben is így lesz. Az órák adataihoz a Tanulmányi Osztály megfelelő részén tudsz hozzájutni, és csak onnan tudod kinézni, hogy melyik órát hol, mikor és ki tartja.
A NEPTUN-ba majd valamikor októberben fogják berakni.
Nem a tantargyaimmal van a gond :) marmint tudom mit kellene felvennem csak nem latom mikor vannak es igy nem tudom hogy mi legyen a tobbi orammal (angol - orosz tanari) mert ezekbol egy idopont lesz majd csak ahogy nezem, szoval ha ezek fixek akkor ehhez kell az angolt igazitanom.. es ez igy gaz 😅😅
De minden tanart zargassak meg augusztus elejen? Nem lehetseges, hogy 1 max 2 het mulva felkerulnek a dolgok? Vagy ez tenyleg mindig igy fog menni? Az buli 😅😅
BME-ben azt szerettem, hogy arra használják a Neptun-t amire való és kötelezik a tanárokat, hogy hirdessék meg a tárgyakat Neptunban, különben nem is indulhat...
ELTE-n azt utáltam, hogy fényévekkel van lemaradva ez a kultúra a BME-hez képest, tanárnak alig vannak kötelezettségei, hallgatónak meg mindent észben kell tartani/kihackelni...
Ne aggódj!:) néhányan óramegbeszélést tartanak, azért nincs információ. A másik meg az, hogy augusztus végéig zárva van a Orosz Tanszék.😃 meg amúgy sem sietik el a tárgyak meghirdetését sem.😃 Ráérősen kezeli a legtöbb tanár, nem kell izgulni.:)
Удачи!:)
Utolsó vagyok. Most olvasom a kommentedet. Szerintem nem lesz gond az angolos órákat úgy felvenni h ne ütközzön oroszossal.:) meg amúgy az oroszosok többsége elnézi, ha 10-15 perccel később mész, ha órád van elötte, angolosok kevésbé.😃
Ui.: én is angol-oroszos vagyok, ha kérdésed van, írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!