Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nke-rtk migraciora vettek...

Nke-rtk migraciora vettek fel, igy is muszaj a Dioszeghy utcan levo koliba mennem?

Figyelt kérdés
NKE-RTK migracios szakra vettek fel. Eleg sok rosszat olvastam errol a kolirol,es hogy az orczy koli sokkal jobb.Attol,hogy RTK szakon leszek,meg muszaj a dioszeghybe mennem akkoris,ha civil szakon leszek?Valahogy nem kerulhetnek az orczy utiba? Akik a dioszeghyben laknak irnatok velemenyeket? mennyire szeretitek? nagyon szigoru ez a 10kor takarodo? inkabb menjek alberletbe? Amikor palyazok a kolira nem valaszthatom ott ki,hogy melyikbe szeretnek menni? Nem ismertek olyat aki RTK-n van,de megis az Orczyban szallasoltak el? Help! :( eddig jokat olvastam,mostanaig,nagyon elkeseredtem a velemenyektol.nagyon felek.

#szak #civil #NKE #NEK-RTK #nke koli kollégium #Orczy-uti kollégium #Diószeghy kollégium #nke migráció szak
2018. aug. 6. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Milyen innovatív!

A koli egyben gyakorlati hely is.

2018. aug. 6. 06:00
 2/10 anonim ***** válasza:
21%

Jah és egyébként tök jó, hogy rendőrtiszt leszel.

Embereld már meg magad és ne itt sírj!

Hívd fel a sulit!

3 év múlva te akarod megmondani képzett, tapasztalt rendőröknek, hogy mit csináljanak?

Kicsit kapd össze magad!

2018. aug. 6. 06:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Az Orczy útiban csak AKK-s és NETK-es hallgatók vannak. RTK-okat oda nem vesznek fel.
2018. aug. 6. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Kedves #2!

A migrációs szakirány civil szak, nem rendőrtiszti.

Ne adj tanácsot olyanban amiről ennyire fogalmad sincs. :)

Kérdező, az RTK mindenképp a Diószeghy-n van.

Ne aggódj, semmivel nem rosszabb mint az Orczy, sőt. Nincs annyira lelakva, mert egy éve adták át.

2018. aug. 6. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves 4#:

Az Orczy mióta van lelakva? Pár éve-asszem 3- adták át, és-bár van néhány hiányosság- az ország egyik legszínvonalasabb kollégiuma. Első kézből tudom. A lányom lakott ott fél évet.

2018. aug. 6. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Civil, migracios szakon nem kell benn tartozkodnod, nem is kotekezo a kollegium , mint a tisztjelolteknek. A koli jo, bar en meg nem ott voltam. Ez a dioszeghy se olyan veszes mar mint 10-15 eve, eleg normalis kornyek lett ez a nagyvarad,orczy,dioszeghy kornyeke, szerintem ettol nem kell felned. A koli is zsir uj kopesre van az orczy kolitol. Ettol nem kell parazni. Azthiszem ott is ilyen lakoegysegek vannak 2szoba, 2-2 fovel, es akkor kozepen konyha feleseg,meg furdo.

En speciel nagyon szerettem ezt a kornyeket.

2018. aug. 7. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, hamar elüldöznek onnan a migrációról. Nem kell sokat paráznod a koli miatt.
2018. aug. 7. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Valóban benéztem, bocsánatot kérek.

Viszont akkor is lehetne határozottabb.

2018. aug. 7. 21:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Ajj ne mondd már meg milyen legyek,tanácsot,segítséget kértem,miss tökély.Többieknek köszönöm a válaszokat!!!:)
2018. aug. 7. 23:13
 10/10 anonim válasza:

Nem értem direkt egy olyan szakmát választottál aminek a lényege hogy veszélyes elemeket hárítasz el

Ez elvileg arról szól hogy van vér a pucában

A diószeghy meg tökéletes kiképzőhely mondhatni gladiátorképző

2018. aug. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!