Nke-rtk migraciora vettek fel, igy is muszaj a Dioszeghy utcan levo koliba mennem?
Milyen innovatív!
A koli egyben gyakorlati hely is.
Jah és egyébként tök jó, hogy rendőrtiszt leszel.
Embereld már meg magad és ne itt sírj!
Hívd fel a sulit!
3 év múlva te akarod megmondani képzett, tapasztalt rendőröknek, hogy mit csináljanak?
Kicsit kapd össze magad!
Kedves #2!
A migrációs szakirány civil szak, nem rendőrtiszti.
Ne adj tanácsot olyanban amiről ennyire fogalmad sincs. :)
Kérdező, az RTK mindenképp a Diószeghy-n van.
Ne aggódj, semmivel nem rosszabb mint az Orczy, sőt. Nincs annyira lelakva, mert egy éve adták át.
Kedves 4#:
Az Orczy mióta van lelakva? Pár éve-asszem 3- adták át, és-bár van néhány hiányosság- az ország egyik legszínvonalasabb kollégiuma. Első kézből tudom. A lányom lakott ott fél évet.
Szia! Civil, migracios szakon nem kell benn tartozkodnod, nem is kotekezo a kollegium , mint a tisztjelolteknek. A koli jo, bar en meg nem ott voltam. Ez a dioszeghy se olyan veszes mar mint 10-15 eve, eleg normalis kornyek lett ez a nagyvarad,orczy,dioszeghy kornyeke, szerintem ettol nem kell felned. A koli is zsir uj kopesre van az orczy kolitol. Ettol nem kell parazni. Azthiszem ott is ilyen lakoegysegek vannak 2szoba, 2-2 fovel, es akkor kozepen konyha feleseg,meg furdo.
En speciel nagyon szerettem ezt a kornyeket.
Valóban benéztem, bocsánatot kérek.
Viszont akkor is lehetne határozottabb.
Nem értem direkt egy olyan szakmát választottál aminek a lényege hogy veszélyes elemeket hárítasz el
Ez elvileg arról szól hogy van vér a pucában
A diószeghy meg tökéletes kiképzőhely mondhatni gladiátorképző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!