Neumann János Egyetem gólyák?
Idén vettek fel mernokinformatikus szakra a Gamf karra Kecskemétre.
Olvasom itt az oldalon, hogy már egy csomó embernek kiküldte az egyetem a Neptun-kódot, meg a további fontos papírokat....
Érdeklődnék, hogy csak én nem kaptam még meg semmit, se levelet, se e-mailt.
Már azon is gondolkoztam, hogy írok az egyetemnek..
Köszönöm előre is 😊
A GAMF-ról nem emailt fogsz kapni, hanem levelet.
Én tavaly valahogy augusztus elején kaptam meg, szóval ne aggódj! :)
Kíváncsiságból visszakerestem a tavalyi levelet.
26-án volt a ponthatár meghúzása (szerda), 28-i keltezésű a levél (péntek), és kedden, vagy szerdán kaptam meg. (Augusztus 1-2)
Tehát szerintem ma már postára adták, holnap vagy holnapután gondolom megkapod.
#3: a hivatalos gamf csoportban semmi nincs erről. A csoportba meg csak beiratkozás után vesznek fel bárkit is.
Külön, a szakok, évfolyamonként csinálnak ugyan csoportot, de ott csak diákok vannak, akik semmivel se tudnak többet.
Köszönöm a gyors válaszokat, egy kicsit megnyugodtam. Akkor várom a postát 😃
Facebook csoportot évfolyamonként nem találtam, de akkor majd a beiratkozás után.
Ja, és mindenkinek zöld kéz ment 😊
#6: és egy felsőbb éves honnan fogja tudni, hogy a gólyák kaptak-e?
Ezeket a csoportokat évfolyamonként a hallgatók hozzák létre. Elsőéves bekéredkezhet, de jellemzően csak akkor fog bekerülni, ha már beiratkozott, ugyanis a Coospace-en csak akkor tudjuk lecsekkolni, valóban odajár-e?
Max ő tud létrehozni egy ilyen csoportot, viszont nehezen fogja tudja megtalálni előre a csoporttársait...
#7 Lehet az NJE-n nem szokás, nálunk (SZTE) szoktak létrehozni a kezdeti időszakra évfolyamonként (és szakonként) egy-egy csoportot, ahol nyilván a többség gólya (és nem egymást szokták meginvitálni a csoportba, hanem mindenki megtalálja - milyen érdekes; de pár éve még volt erre egy facebook alkalmazás is, ami automatikusan létrehozta a csoportot, ha még nem létezett és ha már létezett, akkor felajánlotta a csatlakozást). Ezen feltételezésen alapjául értettem, hogy igen, ott meg tudja kérdezi a többi gólyát, hogy kaptak-e levelet vagy sem.
Ha NJE-n ez nem szokás, akkor elnézést. De azért nem egy elképzelhetetlen szitucáiót vázoltam fel.
#8: persze, maga az elképzelés szuper, és jó, ha minél több helyen működik, de sajnos a GAMF-on nincs ilyen. Tavaly ráküldtem a keresőt, de csak a Hök-ös csoportot találtam, ami hivatalos, de oda is beiratkozás után vettek fel.
A többi mind elsőévesek által összehozott, ráadásul legnagyobb részben titkosan, csak néhány sima zárt csoport van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!