SE-ÁOK hallgatói! Harmad- és negyedévben hogyan néz ki az órarendetek?
Ha leírnátok nekem, azért igen hálás volnék.
Történet: Megszakítottam a tanulmányaimat magánéleti okokból, s most úgy alakul, vidéki egyetemen fogom befejezni a másodévet, de mivel a családom Budapesten él, harmadévtől szeretnék hazajönni hozzájuk. Közben tervezgetünk a párommal, van egy csomó minden, amit szeretnénk megvalósítani, és közben gondolkodunk, milyen lehetőségeink adódnak és mennyi szabadidőnk lesz hozzá.
Köszönöm mindenkinek, aki szán rám időt és válaszol!
Harmadévtől kezdve már abba a csoportba jelentkezel, ahova te szeretnél, tehát már nem kell a betűket tartani. Így olyan órarended lesz, amilyet te szeretnél. Ha a neptun istenei is úgy szeretnék ( :D ) akkor simán lehet szabad pénteked is.
Negyedév jövő évtől kezdve már blokkosítva lesz néhány tárgyat kivéve (radió, népeg, farmak). Ez hatalmas könnyebbség, mert amúgy a napjaim jó része utazással ment el (a pulmó klinika a város túl felén van, jaj de utaltam).
Ha van még kérdésed, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!