Most hogy felvettek egyetemre, milyen lépéseket kell megtennem?
Semmilyen levelet nem kaptam még az egyetemtől, nem tudom, hogy fogok e. Szeretnék kollégista lenni, oda nem tudom, mikortól kellene jelentkezni, valamint állítólag van valamilyen oldal, ahol az órákat lehet felvenni, vagy micsoda, de közben meg van egy fix órarend, mivel egymásra épülnek az órák?
Ezekkel kapcsolatban semmilyen tájékoztatót nem kaptam, egyedül annyit kaptam meg SMS-ben, hogy elértem a megfelelő pontszámot és kész.
Fog egyáltalán az egyetem küldeni valamilyen tájékoztató e-mailt? Pl jó lenne tudni, hogy a gólyabálnak van e valamilyen fontossága, vagy csak ismerkedés céljából van.(Ha lesz gólyabál???)
Héten valószínűleg megkapod. De addig szétnézhetsz a kari honlapon, mert oda is ki szokták rakni a fontosabb infókat.
(Szerintem a gólyatáborra gondolsz, a gólyabár ősszel van és általában egy rendes bál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!