100 tételt meglehet tanulni szóbelire?
Szerintem 100%-osra nem lehet, mondjuk ez valóban sulitól is függ, meg tanároktól, mert ha mondjuk jó tanuló voltál egész éveken át, és mondjuk kétes jegyre állsz szóbelin, biztos a jobb jegyet adják meg.
Náluk sajna nagyon szigorúak a tanárok, mindent precízen, pontosan végeznek, nálunk biztos nem lesz ez. :-(
Én egy hétre hagytam 150 tételt (matekból is szóbelizem), eddig pár németet tudok (abból valahogy csak összekaparom a 10%-ot), nyelvtanból 10-et, irodalomból 15-öt, töriből 7-et, matekból meg semmit. xD
Nem tudom mi lesz, reménykedem, hogy jót fogok húzni...
Nagyon félek, már bánom, hogy nem kezdtem el időben. :-S
És kimondta h bajom van a mennyiséggel??
Az volt a kérdés h lehet-e tudni 100ra mindent.
Én is tanultam 4 évig sokat rem szerencsém lesz
2. válaszoló vagyok. Nekem most lesz az érettségim, úgy érzem, hogy a 100 tételből kb. 10et tudok 100%ra. Viszont ötösre kb. 30at. A zöme erős 4es, gyenge 5ös szinten megy. Viszont van kb. 10 tétel, ami sehogy se fog az agyam. Majd meglátjuk, mi lesz.
Nálunk nem osztogatják a 100%os szóbeliket.. max 80-90 körülieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!