Állatorvostan hallgatók! Van/volt időtök az egyetem mellett dolgozni?
Igazából volna rá időm, de az sok lemondással járna.
Én szeretek minden nap picit tanulni, időt hagyni az edzésre, pihenésre, a különböző tehetséggondozó előadáson részt venni, a kutatásokhoz csatlakozni, stb.
Szeretek bulizni is.
Na ezek egyáltalán nem működnének ha dolgoznom kellene mellette és a tanulmányi előmenetelem, egészségem rovására menne.
Persze teljesíthető a munka csak neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb. Nem lesz könnyű.
Én ugyan nem állatorvosis vagyok, de szerintem minden orvosi szak egyformán nehéz. Amit én el tudok képzelni, az max. heti 10 óra. Na már most mások szerint ez sem lehetséges. Én gimi alatt is dolgoztam ennyit, pedig akkor is volt napi 8 órám (elhiszem, hogy orvosin még több lesz) másnapi tézével.
Az otthoni munkával vigyázz. Inkább azt javaslom, hogy diákszövetkezeteknél nézz szét, én már találkoztam 1-2 nagyon minimális személyes kontaktot, egyeztetést igénylő munkával, ahol a hét nagyrészében otthonról dolgozol.
Illetve, ha van valami kézműves hobbid, akkor nézz szét az etsy-n, ott eladhatod ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!