Mikor jár a többletpont?
Figyelt kérdés
Jövőre az ELTE-re szeretnék menni gyógypedagógiára és ha nekem van egy emelt szintű angol érettségim akkor azért oda nem jár a plusz 50pont érte? Vagy hogy van ez?2018. júl. 25. 22:48
1/7 anonim válasza:
Az adott szaknál meg van adva, hogy milyen tantárgyakkal lehet jelentkezni. Ha ott fel van sorolva az angol, akkor megkapod a +50 pontot. (Ha nincs felsorolva, akkor nem.)
3/7 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de a pontszámító kalkulátorral nem adja meg
2018. júl. 25. 22:57
4/7 anonim válasza:
valami minimális 45%-ot el kell érni, de ahhoz hogy azt ne érd el tehetség kell :D
5/7 A kérdező kommentje:
hm, érdekes a nyelvvizsgámra megadja a 40 pontot de az érettségire nem (90%os lett).De akkor biztos én csinálok valamit rosszul
Köszönöm a válaszokat
2018. júl. 26. 00:00
6/7 anonim válasza:
ott a hiba, hogy vagy 50 pont, vagy nyelvvizsga. Ha emelt angolt viszed tovább, akkor az angol nyelvvizsgát nem számolja bele. Kipróbáltam némettel pl műküdik.
7/7 anonim válasza:
Valószínű, hogy más tárgyak plusz nyelvvizsga magasabb pontot eredményez, mint ha az emelt angolból számolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!