Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mekkora az esélye annak, hogy...

Mekkora az esélye annak, hogy kapok kollégiumi helyet az ELTE-n?

Figyelt kérdés
Sok helyről hallani, hogy esélytelen egy átlagos családnak, ahol pl. 2 gyerek van és apa-anya dolgozik. Ez mennyire igaz?
2018. júl. 25. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem esélytelen, a szobatársaméknál is pont ez a helyzet, és kapott kolit tavaly is és idén is. Sokat számít az is hogy mennyi az átlagkereset.
2018. júl. 25. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy attól függ milyen messze laksz, plusz a tanulmányi eredményeidtől (De lehet, hogy rosszul tudom, szóval nyugodtan javítsatok ki...)
2018. júl. 25. 22:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Néztem ezt a kalkulátort, amikor a keresetet kérdezik, akkor a havit kell megadni?

[link]

2018. júl. 25. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, [link] itt le van írva, hogy hogy kell beírni a keresetet
2018. júl. 25. 23:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 25. 23:24
 6/8 anonim válasza:
Nem esélytelen bekerülni. Én is jó családi és pénzügyi háttérrel rendelkezek otthon, de 2x is felvettek már koliba. Mondjuk az már teljesen csak a szerencsén múlik, hogy hova. Azt tanácsolom ne éld bele magad abba, hogy a legjobb helyre kerülsz.
2018. júl. 26. 19:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazából annyi a lényeg, hogy meglegyen a koli. A kalkulátor alapján 34 pontom van, tavaly 27 volt a határ. Remélem, összejön.
2018. júl. 26. 19:35
 8/8 anonim válasza:
Engem tavaly elsőévesént 27 ponttal felvettek, szóval szerintem nincs miért aggódnod.
2018. júl. 26. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!