Ez mégis mit jelent?
Figyelt kérdés
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy alapképzésre, osztatlan mesterképzésre csak az a jelentkező vehető fel, akinek az emelt szintű érettségiért, nyelvvizsgáért, OKJ szerinti szakképesítésért járó többletpontokkal együtt, de más jogcímen adható többletpontok nélkül számított pontszáma eléri a 280 pontot, felsőoktatási szakképzés esetén az emelt szintű érettségiért adható többletpontokkal együtt, de más jogcímen adható többletpontok nélkül a 240 pontot, mesterképzések esetében - 100 pontos rendszerben - az 50 pontot (ez az ún. JOGSZABÁLYI MINIMUMPONTSZÁM).2018. júl. 25. 21:30
11/13 anonim válasza:
Gondolom az egyetem olyan tantárgyakat kért a jelentkezéshez, amivel számolva már nincs meg a 280 pontod. Jobb lett volna tájékozódni! De egyébként a felvi is kiírta, ha nem éred el a minimum ponthatárt.
12/13 anonim válasza:
Akkor valamit elnézhettél.
Ha 280 pont alatt vagy, akkor igencsak rossz eredményednek kellett lennie. 280 pontot elérni nem lehetetlenség.
13/13 anonim válasza:
Nem csak annak írja ki, aki nem érte el a ponthatárt. Nem igazán értem, hogy miért, de nekem is ott van. Ez csak egy tájékoztató. Alatta nézd meg a pontjaidat. Ha több, mint a ponthatár, akkor alatta zölddel ki van írva, hogy elérted a ponthatárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!