Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol tudom megnézni hogy...

Hol tudom megnézni hogy felvettek-e vagy sem?

Figyelt kérdés
Úgy tudom küldenek e-mailt vagy sms-t is de nem lehet valahogy előbb megnézni?

2018. júl. 25. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem. A felvi. hu már kiírja, hogy benn vagy e.
2018. júl. 25. 20:57
 2/7 A kérdező kommentje:
És hol? Mert nézem jelenleg de azért írtam ki mert nem találom sehol
2018. júl. 25. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
mi az egyetem és szak ahova jelentkeztél , ezt megtudod nézni a felvin hogy mi a ponthatár ... ember szedd össze magad
2018. júl. 25. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:
fingom sincs az egészről hogy hogy működik "ember", elvileg nem nekem kéne pontot számolni hanem kiírja az oldal magától, ezt akarom megtudni hogy hol, mert elvileg az én felvim fül alatt ki kéne dobnia hogy hova vettek fel és hova nem, de nem dob ki semmit, ezért kérdezem...
2018. júl. 25. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Belépsz a felvire jelszóval meg minden. Jobb oldalon az e felvételire mész. Beírod a kódot, amit kaptál pár hónapja. Középen a jelentjezésre mész, ahol eddig a pontjaidat is kiírta. Ha zöld, felvettek. (Illetve a pontjaid mellett a ponthatár is ott van.)
2018. júl. 25. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:
megvan, köszi <3
2018. júl. 25. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha erre ráment egy órád, hamar ki fogsz hullani... Legyen B terved mindenesetre.
2018. júl. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!