Hogyan tudom megnézni, hogy hanyadik helyen vettek fel az egyetmre?
Figyelt kérdés
Vagy ezt valahol külön majd kiírják, vagy majd később lehet megnézni?2018. júl. 25. 20:32
1/9 anonim válasza:
Hivatalos felületen sehogy. Ha körbekérdezed a csoporttársaid, akkor ki fog derülni.
2/9 anonim válasza:
Sehol. De miért is lényeges ez? Ettől a ponttol kezdve mindannyian a 0-ról fogtok indulni, senkit nem érdekel hogy neki ilyen lett az emelt matekja/törije, neki 10 nyelvvizsgája van stb.
3/9 Todboy válasza:
Mármint rangsort keresel, hogy a pontod alapján hányadik lettél az adott szakon? Ilyen tudtommal nincs.
Ha arra, hogy hányadik megjelölt helyre, azt SMS-ben megkapod. Legalábbis az egyetem és a képzés nevéből kikövetkeztetheted.
4/9 anonim válasza:
Nem fogják, és amúgy rajtad kívül nem is érdekel senkit sem.
5/9 Todboy válasza:
Azért ezt ne állítsd, hogy a kérdezőn kívül senkit sem érdekel. Nekem is jót tenne valami pozitív visszacsatolás, ami mutatja, hogy nem hiába áldoztam annyit a tanulás oltárán. Mert eddig igencsak úgy tűnik, hogy elfecséreltem a tinédzserkoromat. Annyi nekem nem elég, hogy 151 ponttal teljesítettem túl az önköltségest. Jobb volna azt látni, hogy az elsőtől aki lecsúszott az államiról, csak 4 hely választ el.
6/9 anonim válasza:
És szerinted ez mennyire lenne fair azokkal szemben, akik a lista vége felé kullognak?
Attól még, hogy itt erőlködtök, nem lesz változás. Ezek az adatok nem nyilvánosak, ami teljesen érthető is.
7/9 Todboy válasza:
Miért ne volna fair? Ők nem tanultak annyit, ők nem küzdöttek a pontért. Nagy valószínűséggel őket egyáltalán nem is érdekli.
8/9 anonim válasza:
tényleg jó lenne, ha lenne ilyen rangsor, nekem speciel csak több motivációt adna
9/9 anonim válasza:
#6os! Kódokkal (pl: diákigazolványszám) meg lehet oldani anoním módszerrel egy adatbázisban. Nem "sérülne" senki önérzete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!