Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan tudom megnézni, hogy...

Hogyan tudom megnézni, hogy hanyadik helyen vettek fel az egyetmre?

Figyelt kérdés
Vagy ezt valahol külön majd kiírják, vagy majd később lehet megnézni?

2018. júl. 25. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalos felületen sehogy. Ha körbekérdezed a csoporttársaid, akkor ki fog derülni.
2018. júl. 25. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Sehol. De miért is lényeges ez? Ettől a ponttol kezdve mindannyian a 0-ról fogtok indulni, senkit nem érdekel hogy neki ilyen lett az emelt matekja/törije, neki 10 nyelvvizsgája van stb.
2018. júl. 25. 20:34
 3/9 Todboy ***** válasza:
100%

Mármint rangsort keresel, hogy a pontod alapján hányadik lettél az adott szakon? Ilyen tudtommal nincs.

Ha arra, hogy hányadik megjelölt helyre, azt SMS-ben megkapod. Legalábbis az egyetem és a képzés nevéből kikövetkeztetheted.

2018. júl. 25. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Nem fogják, és amúgy rajtad kívül nem is érdekel senkit sem.
2018. júl. 25. 20:47
 5/9 Todboy ***** válasza:
36%
Azért ezt ne állítsd, hogy a kérdezőn kívül senkit sem érdekel. Nekem is jót tenne valami pozitív visszacsatolás, ami mutatja, hogy nem hiába áldoztam annyit a tanulás oltárán. Mert eddig igencsak úgy tűnik, hogy elfecséreltem a tinédzserkoromat. Annyi nekem nem elég, hogy 151 ponttal teljesítettem túl az önköltségest. Jobb volna azt látni, hogy az elsőtől aki lecsúszott az államiról, csak 4 hely választ el.
2018. júl. 25. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
20%

És szerinted ez mennyire lenne fair azokkal szemben, akik a lista vége felé kullognak?

Attól még, hogy itt erőlködtök, nem lesz változás. Ezek az adatok nem nyilvánosak, ami teljesen érthető is.

2018. júl. 25. 21:30
 7/9 Todboy ***** válasza:
60%
Miért ne volna fair? Ők nem tanultak annyit, ők nem küzdöttek a pontért. Nagy valószínűséggel őket egyáltalán nem is érdekli.
2018. júl. 25. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
tényleg jó lenne, ha lenne ilyen rangsor, nekem speciel csak több motivációt adna
2018. júl. 27. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#6os! Kódokkal (pl: diákigazolványszám) meg lehet oldani anoním módszerrel egy adatbázisban. Nem "sérülne" senki önérzete...
2018. júl. 27. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!