Van köztetek olyan aki általános orvosiról átment fogorvosira?
Figyelt kérdés
Az első évet elvégeztem orvosin, de gondolkodok a váltáson. Érdekelne, hogy aki hasonló helyzetben volt jó döntésnek látja-e utólag, illetve hogy meg lehet-e ezt oldani csúszás nélkül. Debreceni Egyetemre gondolok elsősorban.2018. júl. 24. 00:22
1/3 anonim válasza:
Nem mentem át és nem Debrecen, de szerintem nem valószínű, hogy meg tudnád oldani a dolgot csúszás nélkül. A FOK-os ismerőseimnek voltak kifejezetten "fogas" tárgyaik (talán anyagtan(?), de nem akarok hülyeséget mondani) első évben, ha neked csak az ÁOK-s tárgyaid vannak meg, akkor először mindenképpen a FOK-os tárgyakat kellene pótolnod, mielőtt elkezdenéd a másodévet. Persze nem biztos, hogy nálatok is így van, akkor mehetsz biztosra, ha utánanézel a követelményeknek.
2/3 anonim válasza:
Egy korábbi válaszom, bemásolom ide:
Egyszer olvastam itt egy kommentet, hogy az illető FOK-ra jelentkezett de ÁOK-ra vették fel. Ő azt írta, hogy vitte rendesen az ÁOK-t és ami meg FOK-ra kellet pár tárgy, azokat valami dékáni kérelemmel intézte el, hogy felvehesse. Újraérettségizett, felvették FOK-ra és a másodévet másodéves FOK-osként kezdte. (orvosi és fogorvosi között sok az átfedés, de van pár tárgy ami orvosin nincs és azt csinálta még pluszba, mert azokra épül később sok minden)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2018. júl. 24. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!