Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen jó iskola a soproni...

Milyen jó iskola a soproni Berzsenyi Dániel Gimnázium?

Figyelt kérdés
Költözés miatt kezdeném ott a 11. évfolyamot szeptembertől. Milyenek ott a tanárok, az órák és milyen a kollégium?

2018. júl. 21. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 10. osztályba íratkoztam át oda, szívesen mesélek, írj egy privátot!

2018. júl. 21. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Régebben szép hírneve volt, de most nagyon lesüllyedt :D csak úgy mint a Széchenyi is
2018. júl. 21. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Szia! Én egy éve végeztem. Tökéletesen fel tudsz készülni onnan akár orvosira, jogra vagy bármire. A "lesüllyedt" jelzőt én maximum úgy használnám, hogy manapság a gyerekhiány miatt nem tud úgy válogatni egyik iskola sem, így kétesebb alakok is bejuthatnak a Berzsenyibe és a Széchenyibe egyaránt. (Nyilván amikor 3-szor ennyi 8. osztályos tanuló volt, kb. csak a kitűnők kerültek be, persze, hogy jobb volt a színvonal). Ezt csak #2 válasza miatt írtam le.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak:

A tanárok összességében szerintem jók. Vannak köztük kevésbé jók is, sajnos akad olyan matek, magyar, kémia (...) tanár, aki maga sem nagyon van tisztában a tananyaggal (egyszerűen nem érti), vagy képtelen átadni, de ezen azért túl lehet lépni. Egyik sem olyan rossz, hogy kellő szorgalommal ne tudnál letenni egy jó érettségit (saját tapasztalat kémia faktról...). Többnyire a nyelvoktatásról volt híres régebben a suli, itt jó eséllyel kapsz olyan tanárt aki felkészít nyelvvizsgára (erre sincs 100%-os garancia természetesen, de melyik suliban van?). Nem tudom, mennyire érdekel a természettudomány, a labor egész jól biztosítva van (fizika, kémia, biológia meg talán földrajz is; ez utóbbiról gőzöm sincs), akad azért jó (sőt kiváló) tanár is hozzá.

Én nagyon szerettem ebbe a suliba járni, de sok osztálytársam nem. Elég megoszló vélemények vannak a volt osztályomból.

Koleszban csak a menzán jártam, akkor sem ettem. Állítólag élhető, de amúgy meg nem tudom.

Ha konkrét kérdésed van, nekem is felteheted, hátha tudok rá válaszolni. ;)

2018. júl. 22. 20:16
 4/6 anonim válasza:
40%
Már megint egy gyík ha kérdezik ne mond meg hova jársz mert valószìnű szarúl jössz ki a dologból
2018. júl. 22. 23:42
 5/6 anonim válasza:

egyaltalan nem szegyellem a volt iskolamat, en jo minosegu oktatast kaptam, a pazmanyra jarok 2 eve, jog es allamtudomanyi karra.

es nem en voltam az osztaly/ evfolyam legjobb tanuloja, de allamilag felvettek.

nem kell itt gyikozni senkit:)

2018. júl. 27. 15:23
 6/6 anonim válasza:
Igaz régi kérdés de a matek-biosz tanárom szörnyű...
2021. jan. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!