Pázmányosok! Melyik kollégiumot ajánlanátok?
Igaz még nem lehet tudni, hogy felvettek-e (remélhetőleg igen), de szeretnék ezzel tisztában lenni. Messze lakok Budapesttől, szóval muszáj lesz megoldani, hogy ott lakhassak, ha egyetemre megyek. Az albérlet ki van zárva sajnos, de a koli megoldható. A Pázmány oldalán megnéztem a BTK oldalán a kollégiumokat, de nem tudom csak úgy eldönteni, hogy melyiket válasszam. Egyébként hogy működik a kollégiumi jelentkezés? Bocsi, ha ez bugyuta kérdés, de nem ismerek ott senkit és inkább most járok utána, mint akkor az utolsó pillanatban.
Köszi! 19/L :)
Én eredetileg úgy készültem, hogy 10-15, rosszabb esetben 20 ezer a koli. Aztán amikor megláttam én is azt a 60 ezret... Hát én vidékről fogok felmenni és jó lenne valami normális áron kolit találni, mert úgy néz ki, hogy nem nagyon fér bele itthon, hogy kisegítsenek. Koli mellett meg ott a havi Budapest bérlet, a hazajárás, kaja, innivaló, néha szórakozás, ruházkodás. Vagy én vagyok naiv vagy nem tudom, de én ezekre saccoltam nagyjából 60 ezret összesen.
A Pázmányon kívül nem jelöltem meg sulit, de a Károlin gondolkodtam. Végül hagytam és simán felvettek volna és lenne normális pénzért koli is..
Nekem a Csengery úti szimpatikus volt. Nem is lenne teljes a történet, ha lenne egy jó kollégium. :D
A Károlinak az egyik kolija fogad külsősöket havi 25 ezerért, lehet oda adom be a jelentkezést aztán hátha bekerülök. Csak jobb lenne nem másik suli hallgatóival lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!