Xántus János vagy Karinthy Frigyes Kéttanyelvű mostanság a jobb?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Balatonalmádi kéttanba járok csak szeretnék pestire vátani mivel itt lakok, viszont azt is tudom, hogy amikre igazán kíváncsi vagyok infók nem az oldalukon fogom megtalálni. Akik oda jártok jelenleg kérlek írjatok pár sort tanárok, oktatás és egyébbel kapcsolatba, németes vagyok és nagy terveim vannak a nyelvvel szóval az kifjezetten érdekelne milyen szintű az oktatása..előre is köszi (10.-es lány)2018. júl. 13. 18:45
1/7 anonim válasza:
A Karinthy a vilagon a legjobb, kezdjuk ott..;)
2/7 anonim válasza:
Xantus: nyelv oktatás kivalo az osszes tobbi sehol nincs, tanarok sokat kernek ami onmagaban meg talan jo is de a kozosseg szamomra kibirhatatlan tele sznob budai emberekkel, nem ismerem a karinthyt de barcsak ujra valaszthatnek tuti valami masikat valasztanek.
3/7 anonim válasza:
A Karinthyba akkor vesznek fel, ha kitűnő tanuló vagy. Nagyon sokat követelnek,magas a mérce. Szintfelmérőt íratnak majd veled. Matek, magyar, angol.De nem biztos, hogy lesz hely. A lányom a Xantust kezdi az éven. Én direkt nem javasoltam a Karinthyt, hogy írja be. Nincsenek szabad perceik a gyerekeknek. Nagyon sokat kell tanulniuk. A Xantussal is ugyanúgy megtanulsz angolul. Én nagyon jókat hallottam róla, személyes ismeretségi körömből is járnak oda gyerekek. Dícsérik nagyon.
4/7 anonim válasza:
Hulyegeg, hogy a Karinthyba akkor kerulsz be, ha kituno tanulo vagy, es az is hulyeseg, hogy nincs egy szabad perce a diakoknak. Az teny, hogy okos diakok jarnak oda, pont emiatt azonban nem kell nyolc oran keresztul tanulniuk egy kepletet, vagy egy oldalnyi tortenelemfoszlanyt. Eletem legszabadabb eveit eltem a Karinthyban, sose haltam meg a sok tanulnivaloban, es megis az egyik legnevesebb egyetemen kezdtem a tanulmanyaim iden. :)
5/7 anonim válasza:
Nem kene a Karinthyrol ugy beszelni, hogy nem jartal oda amugy. :D Semmi nem igaz abbol, amit irtal.
6/7 anonim válasza:
Karinthy sokkal jobb, akit oda felvesznek menjen oda. De akit nem, annak nyelv szempontból a Xántus sem rossz.
7/7 anonim válasza:
Xantus nagyon jó. Most kezdtem. Sokat kell tanulni. De jó a közösség, a tanáraim jó fejek. Aki tanul bírni fogja. Ajánlom mindenkinek. Féltem, mert fura hangulat van ott című dolgokat írtak. De nem,ugyanolyan mint más iskola sztem. Szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!