Milyen szakmát tanuljak most,36 évesen, ha totál csődben is vagyok? Perfekt angol vagyok olyan kell ami után angliában hülyére kereshetem magam.
Figyelt kérdés
Apám 1. szakmája esztergályos 25 éves korára megutálta, nem is szivesen beszél róla, tehát ez nem akarok lenni. Apám 2. szakmálya vízvezetélszerelő, emiatt lett alkoholista, kényszervállalkozó, emiatt adósodott el és ment csődbe (többször nem fizették ki), erről a szakmáról elég sokat tudok de nem akarok ez lenni.2010. jún. 18. 12:49
11/13 A kérdező kommentje:
Szomszéd kőműves: tahó, bunkó alkoholista és 56 éves korára van vagy 4 foga az se akaorok lenni.
2010. jún. 18. 14:33
13/13 anonim válasza:
Menj ki Angliába, mérd fel a helyzetet, hogy kire van ott szükség és aztán iratkozz be ott egy iskolába. Az egyik ismerősöm kiment mint képzetlen vendéglátós, kint aztán fodrásznak tanult és most már a vendégkörét építi. Neki ez bejött, minden szempontból, 3 évet gürizett igaz az éjszakában bárokban, de azt mondja, megérte.
A vendéglátós szakmák mindenhol mennek amúgy, főleg kint, ahol a válság ellenére is járnak éttermekbe az emberek.
Abból meg ne indulj ki, hogy apád utálta minden munkáját, mert te nem apád vagy és nem feltétlenül a szakma tehetett arról, hogy apád nem talált benne örömet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!