Jelentkezett valaki innen PTE-ÁJK (Állam és Jogtudomány) szakára?
Hát nincs információm arról, hogy hányan is buknak ki már az első évben. Mindenesetre készülni kell arra, hogy nehezebb lesz mindennél amit eddig tapasztaltunk.
Én nehezen tanuló típus vagyok, több idő és többszöri átnézés kell ahhoz, hogy valamit legalább közepesen tudjak. De előre nem rettegek emiatt.
Todboy! 433 ponttal hidd el nem vagy közepes tanuló! Az már nagyon szép eredmény önmagában is. Hisz azt bizonyítja, hogy mind az év végi eredményeid, mind az érettségid jól sikerült!
Golyataborral hogy álltok? Mentek?
Én nem szeretnék...
Köszönöm, jól esnek szavaid! Igazából arra gondoltam, hogy más ennyi tanulással előrébb van már, mint én, és kicsit hátrányban leszek azzal szemben, aki egy átolvasással magáévá tette az anyagot.
Én sem megyek.
Jesszus, tinédzserként, hogy vágytam arra, hogy majd egyetemistaként gólyatáborba megyek és tök király feladatok lesznek, meg hát pia és csajok, álmaim netovábbja. De hát arról is álmodtam 10 évesen, hogy felvesznek az MI6-hez vagy a CIA-hoz és én leszek a legmenőbb ügynök a földkerekségen.
Nos, változtam. Láttam pár egyetem korábbi gólyatábor-programját, és ez a kötelező mezítelenség és az öncélú bebaszás nem az én műfajom, nem ez vagyok. Fel tudnék oldódni ebben a közegben is, nem erről van szó, de azt érezném, hogy ezzel a kitérővel inkább az elveimet dobnám el, mint a gátlásaimat vetkőzném le.
Nem látom, hogy fontos dologról maradnék le. Hisz Pécsen/tt leszek, vár rám még megannyi koncert az évek, mit évek, hónapok során.
Azért ha gólyatáboros csoport lesz facebookon, és a tagság nem feltételezi a programokon való részvételt, beavászkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!