Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor es hol kell leadjam a...

Mikor es hol kell leadjam a most szeptemberi egyetemi kepzesre a jelentkezesem?

Figyelt kérdés

Ha szemelyesen leadom az egyetem TO-jan az erettsegim az eleg nem?

Vagy ez hogy megy teljesen laikus vagyok, estin erettsegiztem es ilyenrol nem volt szo.

Tanari szakra mennek, Biosz tesi.

Pte.

2018. júl. 2. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A felvi.hu rendszerén keresztül tudsz jelentkezni, helyesebben tudtál volna, ugyanis február közepéig van a jelentkezési határidő. Nézz rá, az ott megtalálható tájékoztatóban minden le van írva, hogy mikor mit kell csinálnod.

Az idei képzésekről, ha eddig nem jelentkeztél, már lecsúsztál, legfeljebb pótfelvételizhetsz, viszont ott nem minden szakot hirdetnek meg, amit meghirdetnek, azt meg fizetős formában. Lehet, jobban jársz, ha vársz jövő évig.

2018. júl. 2. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Felvi.hu-n kell, de az ideji normál felvételi eljárásról lemaradtàl, csak pótfelvételin tudsz majd jelentkezni, ami július 25-e után lesz. (Itt csak fizetősre tudsz jelentkezni.)
2018. júl. 2. 12:57
 3/5 A kérdező kommentje:

ajjj..

na koszonom a gyors valaszt felmegyek erre az oldalra es bongeszek.

2018. júl. 2. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden évben decembertől február közepééig tudsz felvételizni egyetemre a felvi.hu-n. Aztán pontot számolnak és július végén, mikor kihirdetik a felvételi ponthatárokat eldől, hogy felvesznek-e.
2018. júl. 2. 13:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Utana olvastam es ezt beneztem.
2018. júl. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!