Van-e még ingyenes főiskola vagy egyetem felnőtteknek?
Budapesten.
Estin,vagy levelezőn.
Van-bármilyen szak bárhol,ami ingyenes?
Tájékozott emberek,tanárok válaszára várok,mert az jobb nekem,mint az internetes keresgélés.
Köszönöm.
10 államilag támogatott féléve mindenkinek van.
Szóval ha államilag támogatott szakra jelentkezel akkor az "ingyen" lesz.
Ingyen semmi nincs, valamit valamiért.
Államilag támogatott félévek vannak. Azokkal tudsz gazdálkodni.
"Barmilyen, barhol"
Kicsit lehetnel konkretabb... vagy tok mindegy, hogy jog, vegyesz vagy szabad bolcseszet?
felvi.hu-n minden reszletesen le van irva.
Allamilag tamogatott kepzesre kell jelentkezni, termeszetesen elegendo pontszam fuggbenyeben vesznek fel. Pontszamitas menetet szinten megtalalod a felvin.
Ahogyan az első írja, nézz un. államilag finanszírozott képzéseket, az elsö 10 félév mindenkinek ingyenes.
Ha meg ez a lehetőség nem áll fenn, akkor meg tudod tenni, hogy diákhitelből finanszírozod a képzésedet, de akkor tényleg olyanra menj, amiből vissza is fogod tudni fizetni (gazdasági szakok például).
Kösz a válaszokat!
Aki a lustabutuskát írta,annak üzenem,hogy nem vagyok lustabutuska,a válasza pedig haszontalan és értékelhetetlen.
Szégyelje magát.
A hasznos válaszokat köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!