Jön valaki Debrecenbe etikatanárira?
Figyelt kérdés
Jó ötlet? Valaki tanul ott most? Mi a másik szakotok?2018. jún. 30. 17:55
1/9 anonim válasza:
nem tünik annyira fényes szakmának
2/9 anonim válasza:
En oda szeretnék menni angol-etikara.
3/9 A kérdező kommentje:
ismerek egy csajt angol-etikán
2018. jún. 30. 19:01
5/9 A kérdező kommentje:
én nem oda megyek, csak érdeklődtem:D neked? tavaly asszem 300 körül volt, az nagyon kevés
2018. jún. 30. 19:41
6/9 anonim válasza:
Igen azt értem ,hogy te nem arra szeretnél csak kérdeztem h mennyi pontod van .Amugy neked 350 ami remelem elég lesz😀
7/9 A kérdező kommentje:
Jaa, én biomérnökire megyek, 380 van, remélem elég :D és te hogyhogy ezt választottad?
2018. jún. 30. 21:48
8/9 anonim válasza:
Hat kezdetben azért mert tanítani szeretnék viszont angolon kívül másból nem vagyok jó,de mostmár azért mert az etika is elkezdett érdekelni a mintaterveket elnézegetve.Illetve nekem még az anglisztika van de azzal nem nagyon mennék semmire😁vagyis mint mondtam tanítani szeretnék azzal meg valószínűleg nem tudnék,de ha arra vesznek fel akkor se csüggedek el😁
9/9 A kérdező kommentje:
na, akkor jó:D érdekes amúgy az etika azt mondják, van pár rosszabb tárgy, de alapban jó, az angol is jó elvileg
2018. jún. 30. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!