Metropolitan Egyetem tényleg inkorrekt, pénzlehúzós? Kommunikáció és médiatudomány szakra mennék oda, de bejelöltem ugyanezt a Pázmányon is. Nekem a Metropolitan jobbnak tűnik, mert a Pázmány mintha az őskorban ragadt volna.
Metropolitan Egyetem
Pázmány
kommunikáció és médiatudomány
Nem tudom a Pázmány miért ragadt volna az őskorban, azért vannak jó tanáraik (Dér András, Kárpáti György stb.). Nem ismerem a képzést belülről, de nem biztos, hogy rossz. Akármelyikre is jársz, keress sürgősen gyakornoki helyet TV-nél, online médiánál és kezdj el dolgozni. Ahogyan azt a kreatív iparban mondják: "annyit érsz, amennyit a legutóbbi munkád".
A Metropolitan szerintem nem kamu egyetem, hanem a Budapesti Kommunikációs Főiskola próbál egyetemmé válni. Két oktatót ismerek innen, ők speciel jók, a képzéseiket nem ismerem, adhatsz nekik is egy esélyt. De: mindenképpen keress itt is gyakornoki helyet, kezdj el dolgozni sürgősen tévénél, rádiónál, portálnál!
Kommunikációban mérföldekkel jobb a METU, mint a Pázmány.
Jó munkád viszont protekció nélkül nem nagyon lesz, érdemes elkezdeni kapcsolatokat kiépíteni egyetem alatt is, gyakorlatra nem csak a kötelező félévben menni.
És igen, nagyon lehúzza a rosszul teljesítő diákokat. De ha jól tanulsz, akkor a tandíjon kívül nem lesz semmilyen költséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!