Aki levelező tagozaton jár egyetemre, hogy oldja meg a szállását?
Figyelt kérdés
2018. jún. 23. 19:06
1/6 anonim válasza:
Szobát bérel valahol arra a pár napra (panzió, vagy privát lakásban)
2/6 anonim válasza:
Én kinéztem a várost, kerestem ott munkát és albérletet előbb és utána jelentkeztem csak egyetemre. De mivel 2 hetente 2 nap amikor órák vannak páran ingáznak (nyilván nem Debrecen-Pécs távolságra kell gondolni,de vannak akik 1-1,5 órát utaznak oda aztán vissza). Esetleg ha van ismerősöd a városban vele is le lehet beszélni, hogy néha nála aludj vagy mint írták 1-1 éjszakára lehet valahol szállást szerezni.
De nekem igazából ez tűnt a leglogikusabbnak, hogy oda költözök a környékre amíg tanulok. Olcsóbb, mintha X városban fizetem az albérletet és mellette pluszban Y városban 1-1 éjszakára bérlek szobát/ágyat meg még utiköltség jön hozzá ugyebár.
3/6 anonim válasza:
Diákszálló? Évfolyamtársak? Ismerősök?
5/6 anonim válasza:
suli kollégiumának vendégszobája.
6/6 anonim válasza:
Mindig van egy-egy srác akinél aludhatok... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!