FOSZK vagy alapképzés (BGE)?
Figyelt kérdés
Első helyre FOSZK-ot jelöltem be mondván, hogy ha oda felvesznek két évig kell csak majd az önköltséges alapképzést fizetni, mivel államira nincs meg a pontom (283..lehet elszámoltam, 4es érettségi, és a 4. év vége átlaga is 4 felett van..)
Viszont nem tudom, hogy ez jó ötlet-e, ott is az alapoktól tanítanak mindent? Vagy inkább változtassak a sorrenden?
2018. jún. 22. 21:16
1/5 anonim válasza:
Az alapképzés mindig többet ér mint a FOSZK. Lehet több pénz de sokkal többre viszed, plusz már van kamatmentes diákhitel önköltséges hallgatóknak.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hiper gyors választ!!
2018. jún. 22. 21:20
3/5 anonim válasza:
Csakis alapképzés!
A FOSZK xart sem ér és csak idő-, pénzpocsékolás...!
4/5 A kérdező kommentje:
Ha elvegzem a foszkot utana mennek alapkepzesre amugy. Azt mondtak igy csak fel evvel lennetobb, mintha egybol alapkepzesre mennek.
2018. jún. 23. 00:13
5/5 anonim válasza:
És annak így mi az értelme?
Szerintem inkább érettségizz újra, aztán jelentkezz alapképzésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!