Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Eyg diákom megbukott vizsgán,...

Eyg diákom megbukott vizsgán, és totál lelkifurdalásom van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Modulos képzés volt, és jól is tanult végig ez a srác, csak az én tárgyamból nehéz volt az írásbeli, és volt pár kérdés, amit nem is beszéltünk meg órán (nem számítottam rá). Mindenből átment, csak nálam bukott, és nagyon vacak érzés... amúgy sokan levizsgáztak ebből is gond nélkül.
2010. jún. 16. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
vacak érzés lehet :p Beszélhetsz vele hogy elmond neki hogy sajnálod, de nem hiszem hogy ki lesz vele segítve :(
2010. jún. 16. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz sok mindent csinálni..:S legközelebb minden kérdést beszélj meg velük...
2010. jún. 16. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy modulos képzésnél a tanári magyarázat, a megkapott tananyag kb. a teljesítmény 10 %-a. A nagyobb rész az emberen múlik.

Tudom, hogy rossz érzés, mert nekem is volt már hasonló, hogy tudom, hogy tanult az illető, mégsem tudtam jobb jegyet adni. De ezt fel kell dolgozni valahogy. Nem a te hibád, ha mások le tudtak gond nélkül vizsgázni. Valami ott a srácnál nem stimmelt (lehet, hogy túlizgulta és leblokkolt)

2010. jún. 16. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

első hozzászóló vagyok

én meg kb szóbelin leszek így...egyetlen tantárgy van amihez azért úgy ahogy értek,mégis lehet hogy az fog a legrosszabbul sikerülni mert attól félek hogy nem fogom tudni teljesíteni azt amit a tanárom elvár tőlem,aki meg tök hülye és nem izgul az meg simán átmegy.

Matek írásbelin is így voltam,túl sokat stresszeltem és többször is leblokkoltam,de az szerencsére sikerült.

Bocsánat az OFF miatt :)

2010. jún. 16. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
jó, hogy vannak még lelkiismeretes tanárok:)
2010. jún. 17. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen az élet, jelen esetben ilyen az ő élete, kissé peches, de nem fog belehalni.
2010. jún. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!