Akik érettségi után még érettségiztek! Ti mikor, hogyan kaptátok meg a tanúsítványt?
Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy hogyan fogalmazzam meg a kérdésben...Arra gondolok, hogy leérettségiztél és utána, mikor már nem volt tanulói jogviszonyod, mikor már nem voltál középiskolás, még tettél egy tárgyból érettségit. Ugyanúgy el kellett menned a tájékoztató és záró értekezletre, eredményhirdetésre vagy odaadták külön?2018. jún. 15. 11:52
1/6 anonim válasza:
Csak az eredményhirdetés és rajta van a behívó papíron, hogy mikor van.
2/6 anonim válasza:
1 éve érettségiztem, azóta se vettem át a tanusítványt mert a felvibe az online rendszerből lekérdik az eredményt..
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor az eredményhirdetésre majd elmegyek. Egyébként én valamiért úgy emlékszem, hogy az érettségi bizonyítvány képét is csatolni kellett, mint "bizonyítékot", csak az eredményeket nem kellett egyesével beirogatni, mint az év végi jegyeknél de akkor lehet, hogy nem így van.
2018. jún. 15. 14:15
4/6 anonim válasza:
2 éve valóban így volt, tavalytól van ez :)
5/6 A kérdező kommentje:
Tavaly érettségiztem és felvételiztem, de akkor lehet, hogy erre rosszul emlékszem.
2018. jún. 15. 20:32
6/6 anonim válasza:
Lehet igazad van, mert én 16ban kaptam bizonyítványt, de tavaly is érettségiztem. Illetve 16ban és 17ben is jelentkeztem egyetemre, viszont tavaly tuti nem kellett feltöltenem a tanusítványomat, mert kiírta rendszer, hogy lekérik a rendszerből. De lehet ez bizonyítványall rendelkezőkre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!