A jogász vagy a pénzügy és számvitel szak éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Rövid és hosszabb távon is érdekelne (lehetőségek, karrier, fizetés...). Illetve, hogy külföldön melyikkel lehet jobban érvényesülni majd esetleg.2018. jún. 12. 13:30
1/5 anonim válasza:
Általánosságban elmondható, hogy minél közelebb van valaki a pénzhez, annál több jut belőle (más hasonlattal élve: minél közelebb áll valaki a tűzhöz, annál jobban megeszik).
2/5 anonim válasza:
Pénzügy. Jogászból annyi van mint égen a csillag, nagyon nehéz vele elhelyezkedni.
3/5 anonim válasza:
Jogász külfödön?? Ilyen négereket szoktam látni nemzetközi joggal angolul diplomaosztókon ők esetleg;D
4/5 anonim válasza:
Külföldön nem fogsz tudni magyar jogi diplomával túl sokat kezdeni, ezért ha külföld a cél, akkor vagy pénzügy vagy külföldön végzett jogi egyetem.
5/5 anonim válasza:
Pénzügy számvitel!
Jogászból rengeteg van, és ha csak nem nemzetközi jogra akarsz szakosodni a jogi egyetem elvégzése után akkor annyira nem előnyös ez a végzettség külföldön.
Míg pénzügyesként egy nagy multinál itthon is és külföldön is eltudsz helyezkedni. Angol mellett még ajánlott más nyelven is beszélni. Nyelvtudásnál pedig nem a papír számít, hanem a tudás.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!