Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek éremes, egyáltalán...

Szerintetek éremes, egyáltalán lehetséges az egyetem alatt egy okj-s képzést elvegezni?

Figyelt kérdés
nyelvszakra megyek és idegenvezetőre gondoltam. Ingyenes lesz okj? És beleszámít abba a 12 félévbe, amit az állam fizet?
2010. jún. 16. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodtam ezen,nálam ugyanez a felállás.Szerintem btk-n annyit kell magolni,hogy nem igen lenne energiám ilyesmire.Majd meglátod,mit bírsz.

Ingyenesnek ingyenes,úgy tudom első szakma esetén,ha még nem vagy 22.A többit nem értem,már hogy számítana bele a 12 félévbe,ez nem egyetemi képzés :O Valaki help,ezt én nem értem:(

2010. jún. 16. 13:56
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Hát én az szte honlapján láttam, h van idegenvezetőokj. De akkor mostmár tudom, h csak az egyetemi alapszakokat számolják. :)
2010. jún. 16. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:

De hogy lehetne egyszerre a kettőt végezni?

Én úgy tudom, hogy az ingyenes OKJ képzés nappali rendszerű, akkor mikor mennél be az egyetemre?

Persze lehet, hogy én tudom rosszul, akkor légyszi javíts ki, mert ez engem is érdekelne:)

2010. jún. 16. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez a problema. Ha mindkettot nappalin akarod elvegezni, akkor az nem megy, vmelyik kepzes oraira nem tudsz bejarni. De ha az egyetemet levelezon/estin csinalod, meg lehet oldani.
2010. jún. 19. 08:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Az órákat kéthetente pénteken 14-18h-ig és szombaton 9-16h-ig tartjuk. A képzési idő 2 féléves képzésnél 8 hónap (októbertől májusig).
2010. jún. 19. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
De ez nem iskolarendszerű OKJ, tehát nem ingyenes.
2010. jún. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!