Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki megmondaná, hogy mik a...

Valaki megmondaná, hogy mik a középszintű informatika érettségi tételek a kormány hivatalnál?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az iskolák maguk döntik el, de mi a helyzet a kormány hivatallal? Ott mik a tételek? Előre is köszönöm!

2018. jún. 9. 23:35
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Mindenki ugyanazt az érettségit írja meg...
2018. jún. 9. 23:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Én a szóbelire gondoltam természetesen.
2018. jún. 9. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
A tételek titkosak, a témakörök nyilvánosak csak. Ahogy az elvileg az iskolákban is van...
2018. jún. 9. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
A témakörök (a mostani vizsgaidőszakra) meg itt vannak: [link]
2018. jún. 9. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, hogy mire gondolsz pontosan. A szóbeli témák is mindenhol ugyanazok, mert központilag van szabályozva. A konkrét feladatokat nem fogják neked kiadni, ahogy az írásbeli feladatokat sem tudod meg előre.
2018. jún. 10. 00:05
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Előző özépszinten a tanár állítja össze és pontos tételek vannak megadva.

Szerintem mást nem tehetsz, csak hogy megtanulod a vizsgakövetelményekbe írtakat.

2018. jún. 10. 00:09
 7/10 Todboy ***** válasza:
66%

Tényleg központilag meghatározott, de nagyon naivak vagytok, ha nem hisztek a hatodik válaszadónak.

Kérdező, két évvel ezelőtt én ebből a könyvből tanultam: [link]

Elég volt max pontos szóbelire.

2018. jún. 10. 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Én úgy tudom az iskola tanárai írják meg, illetve ha jó fejek akkor ezeket megadják a diákoknak.

A kormány hivatal csak a témakörök adja meg, abból választanak a tanárok.

2018. jún. 10. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A középszintű szóbeli érettségi az iskoládban zajlik és a tanáraid állítják össze a tételeket. Az az a jobb fejek kicsit sejtetni szokták mi van benne.

[link]

A fentebb már elküldött linken van minden amit kérdezhetnek. Ha ezt megtanulod akkor nem lehet probléma.

[link]

Ezen a linken megtalálod az emelt szintű tételeket.

Nézd meg az első linken, hogy az adott tételbe mit kell beleraknod és a második linken található pdfből meg szedd ki.

2018. jún. 10. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Két dolog keveredik. A követelmény országosan egységes, és ez témakörökre van osztva.

A szóbeli vizsga témakörei ennél konkrétabbak (hiba ugyanazt a szót használni), és iskolánként változnak. Amit a kormányhivatal által szervezett érettségiken használnak, az itt van: [link]

És a sor végén vannak a tételek, amik valóban titkosak.

2018. jún. 10. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!