Valaki megmondaná, hogy mik a középszintű informatika érettségi tételek a kormány hivatalnál?
Előző özépszinten a tanár állítja össze és pontos tételek vannak megadva.
Szerintem mást nem tehetsz, csak hogy megtanulod a vizsgakövetelményekbe írtakat.
Tényleg központilag meghatározott, de nagyon naivak vagytok, ha nem hisztek a hatodik válaszadónak.
Kérdező, két évvel ezelőtt én ebből a könyvből tanultam: [link]
Elég volt max pontos szóbelire.
Én úgy tudom az iskola tanárai írják meg, illetve ha jó fejek akkor ezeket megadják a diákoknak.
A kormány hivatal csak a témakörök adja meg, abból választanak a tanárok.
A középszintű szóbeli érettségi az iskoládban zajlik és a tanáraid állítják össze a tételeket. Az az a jobb fejek kicsit sejtetni szokták mi van benne.
A fentebb már elküldött linken van minden amit kérdezhetnek. Ha ezt megtanulod akkor nem lehet probléma.
Ezen a linken megtalálod az emelt szintű tételeket.
Nézd meg az első linken, hogy az adott tételbe mit kell beleraknod és a második linken található pdfből meg szedd ki.
Két dolog keveredik. A követelmény országosan egységes, és ez témakörökre van osztva.
A szóbeli vizsga témakörei ennél konkrétabbak (hiba ugyanazt a szót használni), és iskolánként változnak. Amit a kormányhivatal által szervezett érettségiken használnak, az itt van: [link]
És a sor végén vannak a tételek, amik valóban titkosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!