Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetem lenne a jobb...

Melyik egyetem lenne a jobb számomra?

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek,és mentőtiszt szeretnék lenni.A Semmelweis,a Debreceni Egyetem,vagy a Pécsi egyetem lenne a jobb? Melyik színvonalasabb? Persze jelentkezési papírra mind a 3-at felírom.Pesttől 40 kmre lakok,szóval ígyis-úgyis koleszos lennék,így a távolság nem annyira számít :P

2018. jún. 8. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok múlik azon, hogy milyenek lesznek a pontjaid, mert igazából jelentős különbség a képzésekben nincsen, viszont a pontokban annál inkább.

Debrecenbe kell a legkevesebb pont, aztán Pécs, és Pestre a legtöbb. Persze ezek mind 400 alatt vannak, sőt a Debreceni 300 alatt. Érdemes mondjuk belegondolni, hogy hol élnél szívesebben, Pesten, Pécsen vagy Nyíregyházán.

Én idén jelenzkeztem a Debrecenire mentőtisztnek, Pestet nemigazán szeretem, Pécs pedig iszonyat messze van.

Még sok időd van dönteni, sok sikert hozzá! 😊

2018. jún. 9. 02:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,neked is!😀
2018. jún. 9. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a távolság nem szamit, én Pécset nagyon ajánlani tudom! A PTE az egyik legszínvonalasabb egyetem az országban (sőt, rengeteg külföldi is jar) és a város nagyon szep! Az egyetemi elet, szórakozás is megy nagyon Pécsen 😀 szerintem nézd meg az egyetemek tantermet, hatha valamelyik valamiért jobban tetszik, aztán szerintem a városokat is nézd meg picit, hogy melyikben élnél a legszívesebben🙂
2018. jún. 9. 07:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy őszintén nekem nagyon Pécs fele húz a szívem.Egyszer voltam ott osztálykiránduláson,és úgymond beleszerelmesedtem a városba!😂
2018. jún. 9. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a pestit raktam első helyre, pont azért, mert imádom a várost. :D De szerintem itt már tényleg az számít (mivel mindegyik képzés erős, nehéz, színvonalas), hogy Neked melyik környék igazán szimpatikus. :)
2018. jún. 14. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!