Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha én hülye vagyok az érettség...

Ha én hülye vagyok az érettségihez viszont szeretném hogy meglegyen akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megvan a négy évem a kozepsulibol de az érettségin megbuktam annak idején. A 4 evem is csak nagy nehezen lett meg, érettségin meg buktam. Ha nem teszem le egész életemben ez fog kísérteni hogy nincs meg. Vagy szerintetek nem bűn ha leszarom es hagyom a pitsaba?? Nem igazan érdekel amit az érettségin szoktak tanitani csak idegesít ez a dolog. Sok év eltelt mar es idegesit. Viszont azóta lett egy okj-s bizonyitvanyom most az a legmagasabb végzettségem. Tanfolyamon szereztem.

2018. jún. 7. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy hülye! csak lusta :) Rá kéne szánnod az időt és megtanulni a tételeket. Levizsgázol és kész.
2018. jún. 7. 11:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok okos. Az okj-s képzésen csupán 20 tételt kellett megtanulni, de azt se bírtam mind megtanulni. Pont kihuztam egy olyat a szobelin amit jobban tudtam az volt a szerencsem.
2018. jún. 7. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy hülye! csak lusta :) Rá kéne szánnod az időt és megtanulni a tételeket. Levizsgázol és kész.
2018. jún. 7. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi még egyszer elküldtem :) Na szóval sztem érdeklődj utána és készülj fel rendesen! Kár azért a 4 évért amit már elvégeztél. Ezen kívűl meglenne végre és nem kellene györtörnöd magad miatta.
2018. jún. 7. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint neked több időre van szükséged a tétel tanuláshoz kalkuláld bele és menni fog!
2018. jún. 7. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

EHHEZ az érettségihez senki sem lehet h*lye.

Akaraterő és kitartás kérdése - de úgy látom, ez benned nincs meg. Ezért én hagynám most, és akkor állnék neki, ha valamiért tényleg lesz motivációm.

2018. jún. 7. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tanuljál mégis, vagy engedd el.
2018. jún. 8. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!