Zolály kérdése:
Milyenek lettek az érettségijeitek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 11:53
1/19 anonim válasza:
Minden 4 es lett. Igaz ennek már 18 ėve.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi, de úgy értettem, hogy az írásbeli eredményeitek milyenek lettek ez évben ;)
2018. jún. 5. 12:18
3/19 anonim válasza:
Magyar 84%
Töri 85%
Informatika 92%
Emelt matek 72%
Emelt angol 85%
Neked?
4/19 anonim válasza:
Emelt francia 97%
Közép töri 94%
Közép magyar 94%
Közép matek 72% (jó ez elég gáz :D )
5/19 anonim válasza:
Illetve tavaly előrehozott emelt angolt csináltam, az 89% lett
6/19 A kérdező kommentje:
És hova mentek? Nekem: emelt töri 88%, angol k 97, magyar 100, matek 99, német 96. Gratula mindannyiótoknak, csak az a lényeg, hogy a pontotok meglegyen ;) Én amúgy a BCE-re jelentkeztem pénzügy-számvitelre.
2018. jún. 5. 16:32
7/19 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakban!
Én ELTE Szlavisztikán szeretnék orosz-francia tolmács lenni.
Egyébként nem tudom, ki az az észlény, aki lepontoz mindenkit, de biztos jó napja lehet.
8/19 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó, remélem, megvalósul az álmod ;) a franciával, úgy látom, nincsenek nagy bajok :D felsőd nincs még belőle?
2018. jún. 5. 16:47
9/19 anonim válasza:
De van, DALF C1-et csináltam :) De kéttannyelvűs érettséginél (én franciául írtam a matekot, plusz lesz még francia civi, de az csak szóbeli) automatikusan megkapod a felsőfokú nyelvvizsgát.
10/19 A kérdező kommentje:
Wow, nagyon penge vagy ;) és miért pont orosz-francia tolmács szeretnél lenni?
2018. jún. 5. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!