Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi kollégiumokban lehet...

Egyetemi kollégiumokban lehet menzát igényelni úgy, mint a középiskolaiban?

Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit más a rendszer. A menza általában nem a kollégiumhoz kötődik, sokszor nem is a kollégium épületében van. Ott viszont ha szeretnél ebédelni, bemész, kiválasztod, amit ennél, kifizeted és megeszed. Még akkor is, ha amúgy kolis vagy.
2018. jún. 3. 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Én az eltére járok és kolis vagyok. Szerintem a mi kolinkban nincs menza, vagy legalábbis én nem tudok róla. De az egyetemen van büfé, ahol van napi menü (itt lehet hetente előrendelni is), valamint fix menü is.
2018. jún. 3. 12:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2018. jún. 3. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 koliban laktam, egyikben sem volt. Illetve az egyik egybe volt kötve az iskolával, így szerintem inkább amiatt alakítottak ki a két épület között egy kajáldát, de nem hiszem, hogy jellemző lenne, elég sok diáknak kell ahhoz ott lakni, hogy megérje egy menzát nyitniuk.
2018. jún. 3. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a suliban van egy étterem/menza, a koliban pedig szintén étterem, de jóval drágább ott egy menü, mint a középsulis menzán.
2018. jún. 3. 14:13
 6/9 A kérdező kommentje:
És ti így hogy oldjátok meg a kajázást?🙂
2018. jún. 3. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

En fozni szoktam 2 napra (vasarnap, kedd, csutortok), szombaton pedig kajalok kinaiban, vagy egyeb helyeken/rendelek egy pizzat.

De olyan is van, hogy csak csinalok melegszendvicset, palacsintat, vizsgaidoszakban pedig nagyon gyakori a rendelgetes es a szendvics.:D

2018. jún. 3. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hetente járok haza, ezért minden héten viszek kaját magammal. Ezen felül szoktam néha menni gyorsétterembe és szoktam venni péksütit, csinálok szendvicset/melegszendvicset, rántottát, müzlit, stb.
2018. jún. 3. 15:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat😄
2018. jún. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!