Egyetemi kollégiumokban lehet menzát igényelni úgy, mint a középiskolaiban?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 12:23
1/9 anonim 

válasza:

Kicsit más a rendszer. A menza általában nem a kollégiumhoz kötődik, sokszor nem is a kollégium épületében van. Ott viszont ha szeretnél ebédelni, bemész, kiválasztod, amit ennél, kifizeted és megeszed. Még akkor is, ha amúgy kolis vagy.
2/9 anonim 

válasza:

Én az eltére járok és kolis vagyok. Szerintem a mi kolinkban nincs menza, vagy legalábbis én nem tudok róla. De az egyetemen van büfé, ahol van napi menü (itt lehet hetente előrendelni is), valamint fix menü is.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2018. jún. 3. 12:44
4/9 anonim 

válasza:

Én 4 koliban laktam, egyikben sem volt. Illetve az egyik egybe volt kötve az iskolával, így szerintem inkább amiatt alakítottak ki a két épület között egy kajáldát, de nem hiszem, hogy jellemző lenne, elég sok diáknak kell ahhoz ott lakni, hogy megérje egy menzát nyitniuk.
5/9 anonim 

válasza:

Nálunk a suliban van egy étterem/menza, a koliban pedig szintén étterem, de jóval drágább ott egy menü, mint a középsulis menzán.
6/9 A kérdező kommentje:
És ti így hogy oldjátok meg a kajázást?🙂
2018. jún. 3. 14:22
7/9 anonim 

válasza:

En fozni szoktam 2 napra (vasarnap, kedd, csutortok), szombaton pedig kajalok kinaiban, vagy egyeb helyeken/rendelek egy pizzat.
De olyan is van, hogy csak csinalok melegszendvicset, palacsintat, vizsgaidoszakban pedig nagyon gyakori a rendelgetes es a szendvics.:D
8/9 anonim 

válasza:

Én hetente járok haza, ezért minden héten viszek kaját magammal. Ezen felül szoktam néha menni gyorsétterembe és szoktam venni péksütit, csinálok szendvicset/melegszendvicset, rántottát, müzlit, stb.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat😄
2018. jún. 3. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!