Vörösmarty gimnázium média szak Budapest?
Nagyon jó iskola, jó közösség, tényleg érdemes odamenni.
A központidból a magyarnak nagyon jónak kell lennie, hogy legyen esélyed. Idén a szúbeli behívási határ magyarból 41 pont volt, tavaly.
Én ősszel kezdem, rettenetesen várom.
Nagyon jó szívvel ajánlom, a felvételi eljárás alatt rengeteg pozitív tapasztalat ért.
Amit nagyon nagyon ajánlok: a nyitott napra már vigyél pénzt, mert be lehet iratkozni a felvételi előkészítőre, és azért a létszám véges. A felvételi előkészítő nem matek/magyar, hanem 6 alkalom, 6 téma, 6 leendő tanár.... a csoporttagok leendő osztálytársak:)
Életem legjobb döntése volt az előkészítő, mert szárnyakat kaptam, miután beleláttam a suli életébe, megismertem a tanárokat, a már odajáró, és leendő diákokat... csak azt éreztem: Jesszus... hol éltem eddig???? Onnantól csak erre gyúrtam, hogy ide bekerüljek, tök jó (önmagamhoz képest) felvételit írtam, a szóbelim majd maximum pontos lett.....
Ennyire még nem vártam a szeptembert mint most :)
A mateknak 20 pont felett.
Hát a rossz hír, hogy a tanítás 1/2 8-kor kezdődik...
De!! Szinte sosincs első óra, így 1/2 9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!