Honnan tudják az érettségin, hogy azért nem tudok kinyögni 2 értelmes mondatot, mert leblokkoltam, vagy azért, mert nem tanultam semmit?
Én bementem, feleltem egy anyagból 5-ösre, aztán jött egy másik anyag, azt pont nem tudtam, miközben dolgozni akartam ki a tételt (kínai volt szinte), elkezdtem bőgni (megjátszottam), szóltam egy tanárnak, hogy nagyon rosszul vagyok, muszáj kimennem, mert baj lehet (kamu volt). Visszamentem, nem tudtam semmit, és mondták, hogy menjek a másik anyagra (nem húzattak póttételt, pedig meg sem mukkantam abból, amit húztam), azt érdekes módon elmondtam 5-ösre, így egy kicsit feltűnő volt, hogy annál az egynél lettem rosszul. :D Ja, és sikerült, nem húzattak póttételt a végén sem, mert a vizsgaelnök, aki szerencsémre nagyon rendes volt, azt mondta, hogy okos ez a lány, hagyjuk szegényt, megvan. :DDD Egy igazi színész megirigyelhetne. :DDD
Most érettségi előtt állok, és nem kizárt, hogy eljátszom megint (bőgni bármikor tudok). :DDD
Persze tudom, hogy nem mindig vállhat be, azért érettségi kicsit más... Lehet, hogy leszarják majd, hogy egyet nem tudok, a többit meg igen, és megbuktatnak abból az egyből. Ez függ ám sk dologtól. Pl. az én tanáraim mind olyanok, hogy betartanak mindent úgy ahogyan kell. :S No meg azt hallottam, hogy egy kÖcSöG elnökünk lesz...
Én vagyok a jó színészi képességű... :DDD
Azt még elfelejtettem írni, hogy annyi előnyöm van, hogy a tanáraim nagyon szerettek az évek során, jó tanuló voltam, tudják rólam, hogy eszméletlenül izgulós típus vagyok, így lehet, hogy sikerül eljátszanom. :D
Köszönöm a válaszokat!
4 évig becsületesen tanultam, izgulós is vagyok, de minden érettségi tárgyból minden év végén megvolt a 4-es, 5-ös, de most egy kukkot sem tanultam. Ha esetleg nem tudnék hozzászólni a tételhez, akkor van esélyem rá, hogy azt higgyék, hogy csak leblokkoltam?
Úgy menj be,hogy mondogasd,hogy mit szeretnél.És még véletlenül se azt,hogy mit nem.Nem fogsz leblokkolni,mert kihúzod,nyelsz egy nagyot,megnyugszol és sikerülni fog.
Egy jó nagy kalappal kívánok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!