Hogyan tudnék átmenni ELTE IK ról BME VIK re?
Figyelt kérdés
Elsőéves vagyok ELTÉn de esti tagozatos. Szeretnék átmenni BME re nappalira mérnökinfóra. Lehetséges e ez újrajelentkezés nélkül?
Ha igen, mik az elvárások? Átlag vagy kredit vagy valami?
2018. máj. 24. 11:30
2/4 anonim válasza:
Gyalog simán. Amúgy meg újra felvételi, utána próbálj tárgyakat megfeleltetni.
3/4 anonim válasza:
Az estiről nappalira váltás miatt nem tudom, de amúgy át lehet jelentkezni más egyetemre ha az ottani szak mosta mostaniddal megegyezik vagy hasonlít rá.
Én írtam egy levelek a BMEnek. Kb 1-2 nap után kaptam egy választ és átírányítottak valakihez aki ezzel foglalkozik, majd személyesen bementem átbeszélni a helyzetemet és kész.
Nekem is az a legjobb ha most rögtön felkeresed a BMEt és őket faggatod, nehogy lecsússz valamilyen határidőt.
4/4 anonim válasza:
Keresd meg a BME Felvételi és Átvételi szabályzatát abban van minden, de csak fizetősre vesznek át, ha átvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!