Hogyan nyugtassam le magam?
Idén érettségizek. Tovább szeretnék tanulni, úgyhogy minden pont értékes, minden pont számít. A baj az, hogy a megtekintés ugye csak június 5-én van, addig még várni kell. A probléma az, hogy nagyon szeretném már tudni a magyar eredményemet, mert az is számít a továbbtanulásomba. Még mindig nem tudom milyen lett.
A másik nagy probléma egy másik tantárgy. Iszonyatosan elrontottam, alig tudtam valamit, örülök ha meg lesz a 12 pont. Mivel nem bírtam már ki, megnéztem a hivatalos megoldókulcsot, úgy számoltam össze, hogy megvan a 12 pont, de mi van akkor ha rosszul emlékszem a megoldásokra?! Nagyon félek ettől. A szóbeli tételeit is tanulom, aki megbukik az hamarabb megtudja, vagy Ő is csak a megtekintés napján? Óriási pofon lenne ha meglátnám, hogy megbuktam belőle és annyi a továbbtanulásomnak. Hogyan nyugtassam magam egy kicsit, vagy mit csináljak? Megköszönném a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!