Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kit vettek fel a Jaschikba...

Kit vettek fel a Jaschikba 2018-18-es tanévrre? Többi lent:3

Figyelt kérdés

Dekoratőr szakra megyek, ha valakit szintén dekorra vettek fel akkor kérem irjon üzit, megszeretném ismerni az osztálytársaimat, mielőtt azlenne hogy állok évnyitón és senkit nem ismerek:DDD

Szóval akit felvettek az évre dekorra az irjon privátot vagy akár a kérdés alá is:D

#Budapest #iskola #Illatos út #jaschik álmos müvészeti szakgimnázium
2018. máj. 21. 22:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2018/19*
2018. máj. 21. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
A barát BARAtnom most oda jár és hat szerintem egy kicsit fura
2018. máj. 21. 22:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Micsoda fura?
2018. máj. 21. 22:48
 4/12 Saku14 ***** válasza:
91%
Nm akarok negativkodni, de en azt tudom errol az iskolarol h nem jo, volt osztalytarsam is ide jart aztan, atment mashova .
2018. máj. 21. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Sok ott az emos és a drogos
2018. máj. 21. 22:53
 6/12 A kérdező kommentje:
értem, de figyi nem akarok kötöszködni, mert jó kedvemben voltam, de ne véleményt irjatok nekem hanem hogy kit vettek fel oda.Nem érdekel kinek milyen a véleménye az iskoláról, gondolom ha tényleg felvettek akkor majd egyszer megtudom, értem hogy leakarod irni a véleményed, vagy azt akarod tudatni velem hogy nem kellene odamenni, csak engem ebbe az egy iskolába vettek fel, és nem egy negativummal szeretném kezdeni az évemet ott, hogy most ez szar iskola mert mindenki azt mondja.De azért köszi hogy irtál^^
2018. máj. 21. 23:00
 7/12 A kérdező kommentje:

nemtudom mi a baj az emóssal meg a drogossal, ha azt csinálják amit szeretnek csak hajrá:D

Eggyiket sem itélem el mert a fél osztályom drogos:D kivéletben vagyok amugy xdd

Csak ne jöjjön részeg az utambaxD

2018. máj. 21. 23:01
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem akarunk elkeseríteni de nagyon szar sulit választottál

Kívánom hogy ne legyél egy drogos emos

2018. máj. 21. 23:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Semmi baj, egyszer mindent tul kell élni, ha meg max nemtetszik átjelentkezem valahová máshová ha esélyes.
2018. máj. 21. 23:03
 10/12 A kérdező kommentje:
és engem rohattul nem érdekel az hogy ki mit ir csak hadd keressek már olyan embereket akikkel egy osztályba leszek.Mert már idegesitenek ezek a sok negativ kommentek.Nemkell még az orrom alá dörgölni is
2018. máj. 21. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!