Úgy néz ki, hogy megkapom a 6. egyeset egy tárgyból, mire számítsak? Valamit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Ebből 3 gyakirlati jegyes, de pót zh nem volt.
Dékáni méltányosságit érdemes, lehet kérni rá?
2018. máj. 18. 19:15
1/8 anonim válasza:
Egyetemfüggő, nálunk nem lehet rá kérni. Ha kitesznek pótfelvételin még tudsz jelentkezni és ősszel folytathatod az egyetemet. El kell fogadtatni a krediteket és újra indul a 6 lehetőség, viszont ha póton jelenkez csak önköltségesre mehetsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Így is önköltségesen vagyok, biztos, hogy nem lesz meg.
2018. máj. 18. 19:25
3/8 anonim válasza:
Akkor nyáron pótfelvételizz a szakra, elfogadtatod a krediteket és folytathatod minntha mi sem történt volna. Viszont legalább újraindulnak a vizsgalehetőségek.
4/8 A kérdező kommentje:
Itthon elmondjam ezt az egészet???
Anyám tud róla, biztos elmondta apámnak os, de nem megy.
Ki fognak készíteni, így is az van.
2018. máj. 18. 20:53
5/8 anonim válasza:
Hát ha nagyjából úgyis tudnak róla mond. Főleg hogy az egyetem küld levelet arról, hogy kitettek. Másfelől felnőtt ember vagy, nem kell mindenről beszámolnod othon.
6/8 A kérdező kommentje:
Itt muszáj, megmondani mindent.
Annak nem lesz jóvége, ha az index a kezükbe jut.
2018. máj. 18. 21:06
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem lehet kikérni ezt rá???
2018. máj. 18. 21:28
8/8 A kérdező kommentje:
Végiggondoltam a feladatokat és van, amit el is felejtettem felírni...
Lehetetlen, hogy meglegyen ez a zh.
2018. máj. 18. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!