Ha nem megyek be év végi szakmai vizsgára akkor elpostázzák vagy később külön bemehetek az iskolába a a pótvizsgai lapért vagy ott kell lennem a szakmai vizsga napján hogy megkapjam?
Figyelt kérdés
Ebben az évben rengeteg családi ügyem van pl.:gyakorlatilag minden veszekedésem apámmal a hülyeségei végett azzal végződik hogy ha nem tetszik a helyzet itt akkor húzhatsz máshova lakni és mivel anyámnál lakni ennél is rosszabb képzelhetitek hogy bírom idegileg.
És meg egészségi gondom végett pl.: 2 hetente sokszor hetente kellett orvoshoz járnom glutén érzékenység okozta hasfájdalom vagy végbél fájdalom végett.
Így igazolt hiányzásom rengeteg volt.
És kb. ezért nem nagyon tudtam tanulni a tételeket ergó innen jön a kérdés mivel én nem szeretnék szégyenkezni a szakmai vizsgán mert hogy nem tanultam rá mivel ilyen életkörülmények nem nagyon lehet.
2018. máj. 16. 19:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!