Emelt informatika szóbelire jó ha ezt megtanulom?
Ezt találtam a neten. Itt elvileg leírja minden 2018as tételről részletesen a dolgokat, hogy mit kell megtanulni benne.
Akkor lényegében eszerint kell összeállítani a szóbeli tételeket idén?
Tudom kicsit furcsa a kérdés, mert az oktatás.huról van és gondolom egyértelműen "igen" a válasz, de egyedül készülök a szóbelire bármi segítség nélkül szóval biztosra szeretnék menni.
Holczer József - Informatika szóbeli érettségi (közép és emelt szinten) c. könyve tartalmaz szinte mindent. Én ebből tanulok, bár csak középre, de mint írtam emeltre is jó. Suliban is ezt ajánlottak, a volt diákok, és tanárok is. Szerintem érdemes egyet beszerezni :) Amit linket beillesztettél, ott csak a tematika van fent, nincs teljesen kidolgozva.
Erről a könyvről beszéltem: [link]
...és igen ez alapján kell kidolgozni a tételeket :)
Előző voltam.
1# Persze tudom, hogy nincs kidolgozva, majd én kidolgozom :D Köszi a linket, megfogom rendelni.
Ha már itt vagy eltudnád magyarázni, hogy milyeek a gyakorlati feladatok a szóbelin?
Hallottam, hogy bizonyos tételekhez vannak feladatok, amiket helyben megkell oldani.
Igen, pont ezeket kell megtanulni, de az aktuális tételt csak ott helyben ismered meg, és a készülési idő alatt kell összerakni.
A gyakorlati feladat kétféle lehet, ha internetes témát húzol, akkor komolyabb, pl. keress valamit az interneten, tölts fel FTP-re, írjál levelet, szóval azért ezek sem valami nehezek, de a többi témakörből csak egy egyszerű kétperces demó, ami az adott tételhez kötődik. A többségéhez egyáltalán nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!