Bp.13. ker. Németh László Gimnázium milyen iskola?
Lami papa bedobta a türcsit, de így sem lesz jobb. Sőt, talán rosszabb. Viszont jóval értelmesebb a társaság (mind a diákok, mind a tanárok), mint egy átlag középiskolában. Nem hiába Rákosi elvtárs tette le azt az alapkövet. Nem tudom hogyan fogják kivitelezni a 2 iskola fúzióját, de a megnövekedett létszám miatt kevesebb szellemi ráfordítás jut majd egy diákra, ergo csökken a színvonal, az átlag 4.5 alá fog süllyedni.
De még ez sem biztos, mert jön Orbán Duce, és felborítja az egész rendszert. Majd szeptemberben kiderül.
Babi néni
87/N
Figyelj, a Németh László elég jó iskola, hogy eredményes legyél ott is biztos sokkal többet kell belefektetni a tanulásba!
Az előző válaszolóknak meg azt üzenném, hogy mire a kassákosok átmennek 5 osztály marad . A kevesebb létszámú osztályokat összevonják majd (valószínűleg)! Tehát a hellyel valószínűleg nem lesz gond(ráadásul a polgármester azt ígérte felújítják a B épületet). És higgyétek el, az átlag lemorzsolódik (nagyjából mire) oda mennek a kassákosok(a többi a tanév első 2 hónapjában :) ), így köztük is a jobb képességűek maradnak meg, szóval nem kell félnetek a színvonal visszaesésétől. És nem fog kevesebb szellemi ráfordítás jutni egy egy diákra, ugyanis elméletileg a reál tanárokat (matek, fizika, informatika) és a nyelv tanárokat (francia, olasz) átveszik így több tanár lesz, akik valószínűleg inkább a kassákosokat fogják tanítani, de ha az nlg-ket tanítanák azzal sem lenne semmi gond, mert pl.: az informatika tanár a szakmájában az egyik legelismertebb. Még az aktuális osztályok osztályfőnökeit is átveszik. Tehát nem hinném, hogy kevesebb ráfordított energia jutna egy egy diákra. Ami pedig a klikkeket illeti, nem ellenségként kéne viszzállni a másikhoz. Pl.: voltam egy KLG kontra NLG röplabda meccsen, és őszintén amit mindkét fél csinált az nem volt szép, hogy a lehető legfinomabban fejezzem ki magam.
előző hozzászóló vagyok
hozzá állni (nem visszaállni, rosszul írtam, bocsánat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!