Csak én nem éreztem rohadt könnyűnek az emelt angol érettségit?
Olvasom, hogy valaki megkérdezte hogy ez emelt szint-e meg ilyenek.. Én meg itt sza*ul érzem magam, mivel szerintem nehéz volt.
Tavaly érettségiztem le előrehozottan angolból középszinten, 97%-ra, na az könnyű volt, de erre semmikép sem mondanám hogy az volt. Egy 60-70%-nak örülni fogok.
Hát az emelt nyilván sokkal nehezebb, mint a középszint :D
Majd szóbelin feljavítod.
En voltam az aki az eduline cikkje ala oda kommentelte, hogy nevetsegesen konnyu volt es valaki tolunk megkerdezte, hogy jo papirt kapott e.
En 15 evesen letettem a felsofokut, tavaly elorehozottat csinaltam az 99% lett, es most emelteztem ami kb 95-98%ra tippelek, 10 perc es felkerulnek a megoldokulcsok :)
En szerdan meg megneztem a tavalyi emelt feladatait es azok is es az idei emelt is konnyebb volt szerintem mint a tavalyi es az idei kozep...
Elég változó tud lenni, hogy ki milyen nehéznek érez egy nyelvi feladatsort. Mondjuk nincs tisztába a saját képességeivel, parázik a vizsgától vagy netán sokat készül, aztán mire leül megírni már mehetne az eggyel nehezebbre.
Nem akarok nagyképüsködni, de nekem nagyon abszurd élmény volt, mikor a C1 nyelvvizsgám írásbeli részét könnyebbnek éreztem mint az emelt érettségimét, leszámítva a levélírás felnőtes témáit, mert hát gyerekem még nem született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!