A matekérettségi hogy lehet ilyen triviálisan könnyű? Ezért tanulnak a diákok 12 évig matekot, hogy a végén össze tudjanak szorozni két számot, lásd csoki, vagy három számot, lásd akvárium térfogata?
Szerintem is túl könnyű volt az első része, de azért a második felével rendesen megszivatták a népet. Ne feledd, hogy a pontok hetven százalékát a második részben lehetett megszerezni. Az első rész könnyűsége statisztika javítás számlájára írható, rosszul néz ki, hogy sokan buknak.
Sokkal eredményesebb lett volna két közepesen nehéz rész.
Oké, hogy baromira egyszerű feladatsor volt, de gondolom senki sem azért érettségizik, hogy megmutassa, valójában mennyit tud, hanem mert ezzel az eredménnyel valahová be kellene kerülni. 13. évemet nyomtam le idén a közoktatásban, végig ötös matekkal és néhány versennyel, de én rohadtul örülök annak, hogy ilyen feladatsort kaptunk, mert a felvételi pont az felvételi pont, mindegy, hogy milyen nehézségű feladatsort írtam. (Ráadásul nekem még van két emeltem, amiken izgulhatok.)
Most őszintén, jobb lenne, ha irdatlan nehéz matekérettségi lett volna, és felvételik buktak volna rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!